House in Naxxar

House in Naxxar
completed in 2016
Malta
Role: initial concept & execution in collaboration with Archi+ Architects

renovation & extension project I designed for my brother in Naxxar (Malta). the original house is over 400 years old and used to have rooms accessible only through the open courtyard. a space was thus roofed over, creating an 8m high space. apertures were left strategically to allow a deliberate play of daylight throughout the day.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.